Това е блог най-вече за здравословни рецепти. Все пак, тук ще откриете и статии за спорта и здравето; различни съвети; публикувам и някои от тренировките си... и не на последно място - споделям с вас своите авторски произведения.
петък, 30 ноември 2012 г.
Яйчен кейк с месо
Продукти:
5 яйца
Подправки
Извара
Колбас по избор
Кашкавал
Приготвяне: Изварата (вземете солена, на бучки, ако не - сирене също върши работа) и яйцата се разбиват. Тобавят се подправките и се бърка отново. Колбаса се нарязва на малки парченца и се посипва в сместа. Всичко се пече в микровълнова 20-25 мин., като на 15-тата минута се обръща. След като е готово се изважда и се поръсва с настърган кашкавал и се връща за още 2 мин в микровълновата.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар