петък, 30 ноември 2012 г.

Тренировка = любов

Когато правиш това, което ти доставя удоволствие, никой и нищо не могат да променят начина ти на живот. Никой, по никакъв начин, не може да повлияе на избора ти. Никой, никога не би успял да те разубеди. Ти не би се отказал или отклонил от пътя, който си избрал. Това е твоят живот. Ти си преценил как да го живееш и си започнал да работиш в правилната посока - тази, която ще те отведе до личните ти цели. Това се превръща в твоя любов. Ти имаш нужда да живееш по този начин. Чувстваш се пълноценен, щастлив и уверен.
Хората около теб често ще се питат защо си се променил толкова, ще виждат у теб само чертите, които те различават от тях. Това ще ги кара да те смятат за вманиачен, често за побъркан. Ще ти дават безумните си съвети да зарежеш всичко, защото "това се превръща в лудост".
Но ти ставаш сутрин, поглеждаш се в огледалото и виждаш невероятните резултати от усилията, които си положил. Тялото ти прилича на твоя лична скулптура - всеки мускул, всяка извивка, всичко е изваяно така, както ти си пожелал.
Искаш стегнато дупе? Прави мъртва тяга.
Искаш изразен релеф? Включи към силовите тренировки повече кардио, подложи се временно на диета. Изчисти мазнините и се погледни отново в огледалото.
Искаш красиви рамене? Хващай тежестите и им дай да разберат кой е "господарят"!

Бъди това, което искаш. Никога не забравяй какъв искаш да бъдеш. Никога не се вслушвай в коментари, които биха попречили на успеха ти. Ако това, което правиш е здраве, любов, красота - никога не се отклонявай от избора си. Обичай себе си. Обичай тялото си. Ако не ги харесваш - промени ги така, както биха ти харесали. Няма нещо, което би могло да бъде невъзможно. Няма нещо, което би могло да те спре .

Няма коментари:

Публикуване на коментар